Obtenir els 8 consells pràctics sobre com estalviar en els medicaments amb recepta per funcionar

Obtenir els 8 consells pràctics sobre com estalviar en els medicaments amb recepta per funcionar

Taula de continguts8 fets fàcils sobre set maneres d’estalviar en els medicaments amb recepta descritsFets desconeguts sobre com estalviar diners en medicaments amb recepta: la salut dels Estats UnitsUnes quatre maneres d’estalviar significativament en la recepta …La millor guia de set maneres d’estalviar en els medicaments amb recepta

Molts preferits, però abans, els medicaments de preu s’ofereixen ara genèricament o també per sobre del taulell (OTC); Concentreu-vos a aconseguir aquestes opcions d’estalvi de costos. Popular però baix cost que ara s’emmagatzema a la farmàcia inclou: descobreix la teva assegurança. Per exemple, investiga el teu «copay de nivell» al lloc de la pòlissa d’assegurança o ofereix -los una trucada telefònica i també demana sobre les tarifes del teu pla.

Moltes estratègies tenen 10 $, 15 o 25 dòlars de còpia per a genèrics (1a tarifa) o medicaments «afavorits» (segon nivell), i també fins a 35 dòlars, 50 dòlars o potser 100 $ Copays en marca, no formularis o medicaments no preferits ( 3r nivell). De forma regular, la cobertura d’assegurança sens dubte “preferirà” un o dos medicaments certs en una classe de medicina perquè poden obtenir -la a un preu més econòmic https://catalunyafarm.com/viagra-soft-sense-recepta/ mitjançant assentaments.

Podeu accedir a la majoria de formularis de medicaments de cobertura d’assegurances als seus llocs. Si encara no esteu segur del que us pot costar un medicament, truqueu a la vostra asseguradora i pregunteu -la sobre Copays per a la vostra recepta. El vostre farmacòleg també us pot informar sobre el vostre copay i suggerir quines alternatives podríeu tenir si no podeu gestionar la recepta.

Consulteu aquest informe sobre 8 maneres d’estalviar en els medicaments amb recepta: el dòlar sonor

No us perdeu el vostre medicament a causa del preu, si podeu ajudar -lo. per reconèixer la vostra assegurança i aconseguir -la per beneficiar -vos en els mitjans ideals. Permeteu que el vostre metge i el farmacèutic reconeguin que us agraden els medicaments i els genèrics reduïts quan siguin factibles. Sens dubte funcionaran amb vosaltres per trobar una teràpia per pressupost.

Tenint en compte que pagueu un percentatge del cost complet, com més baix sigui el cost global, la part reduïda de la coassegurança que pagueu. És possible que la vostra assegurança no pagui els medicaments OTC, però sol ser molt menys car que pagar una tarifa completa per una recepta.

Obteniu més informació sobre i feu ús de si teniu 65 anys o més. Segons la FDA, 5 de cada 6 persones de 65 anys i més grans prenen un mínim d’un medicament i prop de la meitat de tots els majors tenen 3 o fins i tot més medicaments. Això es pot afegir seriosament.

La guia definitiva de com estalviar diners en la medicina: elecció

Utilitzant el component de l’opció D Medicare Protection, els copies solen ser simplement 5 o 10 dòlars.

Inspeccioneu els costos més assequibles, però, a més., i al·lèrgies, per la qual cosa és millor mantenir totes les receptes en una botiga de drogues quan sigui possible.

Molts negocis farmacèutics disposen de programes d’ajuda individual proporcionats al seu lloc d’internet. Poden oferir cupons de copats reduïts o sense cost de manera segura de medicaments segurs. A més, podeu trucar a RX, ajuda. Org, necessitats, medicaments. Org, o client, assistència, xarxa. Llocs web ORG que utilitzen una llista detallada de fonts que proporcionen assistència per a famílies de baixos ingressos.

La guia definitiva de 5 maneres d’estalviar en els medicaments amb recepta – 13NewsNow.com

Deute de la imatge: E-Magineart. com penseu en inspeccionar amb el vostre metge per veure si tenen els medicaments amb recepta. Típicament, els metges tindran mostres de mida completa que puguin transmetre, especialment per a medicaments de manteniment com els inhaladors de l’asma bronquial o els medicaments en estrès sanguini. Aquests poden ser articles de nom de marca que encara no tinguin un genèric disponible, així que pregunteu al vostre professional mèdic si sens dubte podreu substituir un comú quan sigui necessari.

Bienvenido

Si quieres vivir esta experiencia web de la mejor manera, te aconsejamos que nos visites desde un ordenador.

¡Nos vemos pronto!